SHPËRNDAJE

Sot është e vështirë që të gjesh palestra pa instruktore femër, kjo në shumicën e rasteve bëhet për arsye që femrat që shkojnë në këto palestra të ndihem sa më të lirshme.

Por padyshim që në krahasim me instruktorët meshkuj ato kanë shumë më tepër ndjekës në rrjetet sociale.

Më poshtë janë disa prej instruktoreve më të ndjekura në Instagram, e në fakt numri i fansave të tyre është mijëra herë më i madh se sa personat që shkojnë në palestrat e tyre, kjo e ndikuar edhe nga format e tyre fizike mjaft tërheqëse.

Në total ato kanë 34 milionë ndjekës, dukshëm shumë herë më tepër se sa personat të ato instruktojnë në palestrat ku punojnë.

Jen Selter, 11.5 mln ndjekes

Kayla Itsines, 7.2 mln ndjekes

Tammy Hembrow, 7 mln ndjekes

Izabel Goulart, 3.8 mln ndjekes

Emily Skye, 2.1 mln ndjekes

Rachel Brathren, 2.1 mln ndjekes

Anna Victoria, 1.3 mln ndjekes

Karena dhe Katrina, 1.2 mln ndjekes.