SHPËRNDAJE

“O bab mos na le”, kështu quhet projekti më i ri ardhur nga artisti Isuf Lani. Ai në faqen e tij e ka nisur para se ta publikojë videon duke falenderuar të gjithë ata që e kanë përkrahur. Teksti është shkruar nga Mubedin Sulejmani me ide nga Faruk Stolla, melodi dhe vokalet nga Florent Gashi, Armend Mustafa. Për mix-master është kujdesur Zejn Buza, studio Pro Pro, kamer nga Issam Berisha e si aktorë ka luajtur Imer Zeka dhe motra e vetë këngëtarit ku ai i falenderon. E ndërsa për Mix/Mastering:Zejn Buza, Studio Pro Pro, Ximi Production. Ky projekt është ilahi mjaft kuptimplotë që sjell artisti me origjinë nga Kosova por që jeton në Gjermani e mund ta shihni dhe ndiqni më poshtë.