SHPËRNDAJE

Jeton Zogjani është një nga aktorët më të mirë shqiptar.

Por, për zgjedhjet nacionale të 6 tetorit ai po kandidon për t’u bërë deputet i Kuvendit të Kosovës.

Jetoni garon nga koalicioni AAK-PSD dhe ka numrin 102.

Për më shumë, shikojeni videon ku Jetoni tregon për këtë rrugëtim që ka nisur.

© SYRI.net