SHPËRNDAJE

Jehona Lumi sapo ka publikuar projektin e saj më të ri me klip të titulluar “Largësia”. Ky projekt vie si shkak i suksesit të krijuar, nga mbrëmjet në të cilat këndon live dhe të stilit unik si të zërit poashtu dhe të llojit të muzikës që bën e cila ka tërhequr një audiencë të gjerë.

Inqizimi i këngës është bërë në studion profesionale Dual Vox, kurse klipi është punuar nga Pink Moon Creative.

Shiko: