SHPËRNDAJE

Kim Kardashian, e konsideruar botërisht si një nga femrat më të famshme në botë për hir të formave bombastike të trupit të saj, njihet edhe për fotografitë provokuese, të cilat i publikon herë pas në rrjetet sociale.

Thuajse çdo publikim i saj prodhon polemika të pafundme në çdo skaj të globit. Nuk kishte se si të ishte ndryshe edhe këtë herë.

Kim ka publikuar një foto të ‘çmendur’ në profilin e saj në Instagram. Në këtë foto, bukurosha amerikane me origjinë nga Armenia shfaqet e veshur me një bluzë në formë rrjete dhe pa sutjena.

Dhe kjo veshe ka bërë që Kimit t’i dalë thuajse i gjithë gjoksi në shesh! Menjëherë më pas për të ka filluar të flitet në rrjetet sociale, duke e ndarë botën në gjysmë, ata që e mbështesin dhe ata që janë kundër saj… Po ju me ke jeni…?!