SHPËRNDAJE

Për ta është thënë se janë në lidhje dashurie.

Jonida Maliqi ka hedhur një fotografi në Instagram ku shihet se është në pishinë, e kthyer nga pas, shkruan GazetaDirekt.

Por, në foto vërehet edhe një mashkull, por, vështirë i identifikueshëm, për shkak se fotoja u kap vetëm gjysmën e tij.

“Unë dhe zemra ime” është shkrimi i lënë në foto.

Foton e saj e pëlqeu edhe Romeo Veshaj, i cili po thuhet se është i dashuri i saj. Pra, personi në foto është vet Romeo.