SHPËRNDAJE

Ledri Vula është një nga meshkujt më simpatikë të showbiz-it shqiptar dhe nëse mendonit se nuk gjendet një i ngjashëm me të gaboheni!

Është dikush që ka pothuajse të njëjtat tipare si Ledri dhe është mjaft i njohur në Kosovë. Bëhet fjalë për Dj First, i cili njihet si një nga Dj e ‘Babastars’ dhe si trajner personal fitness-i.

 

Në fillim mund t’i ngatërroni lehtësisht me njëri-tjetrin, vetëm nëse shihen me kujdes mund të dallohen.

Madje nga fotot e publikuara në rrjete sociale duket se të dy kanë dhe stil të ngjashëm, ndaj nëse do të rastisnin bashkë në rrugë do të ishte paksa e vështirë për t’i dalluar.

11-1.jpg

22-1.jpg