SHPËRNDAJE

Është e rrallë gjinia femërore në botë teksa janë artiste të apasionuar ndaj aparatit fotografik. Por, mes tyre gjendet edhe kosovarja Kristina Gashi, e cila me aparatin e saj sjell super fotografi e ku ne veçanti vijnë foto artistike që ajo bën, teksa fotografon nënat shtatzëna dhe fëmijët engjëj të tyre. Ajo ka tre vite që e ka nisur këtë art me plotë pasion, ndërsa ka dy vite që tashmë e ka kthyer në profesion.

Kristina jeton ne Zvicër me bashkëshortin e saj dhe vajzën, ku edhe me të ka foto të shkrepura mjaft bukur! Drejt studios se fotografës Kristina shkojnë shumë shqiptarë por edhe te nacionalitetëve të huaja, ku mbetën super të kënaqur me punën artistike të saj. Mjafton që të klikoni në www.kristina-gashi.ch e të shihni punën e artistes kosovare.BS