SHPËRNDAJE

Gjithmonë e më shumë personazhet shqiptarë në Diasporë po ecin me hapa gjigandë në karrierën e tyre. I tillë është dhe djaloshi me origjinë nga Tetova, por që jeton në kantonin Thurgau të Zvicrës, Lirim Murati. E nëse pyet emra dhe artistë të njohur si: Noyzi, Labinot Gashi, Capital T apo S4M, të gjithë vizitojnë sallonin e tij në Amriswil që ka emrin e kryeqytetit fransez Paris apo siç e gjeni në adresën e instagramit si Paris.Coiffeur.

Aty meshkujt VIP e gjejnë reahitinë për dukjen e tyre gjithmonë kur kalojnë nga Zvicra, madje janë bërë miq të mirë me personazhin e njohur shqiptar Lirim Murati. E po jo vetëm femrat kanë nevojë të duken bukur, edhe meshkujt e njohur e kanë gjetur dermanin e tyre për tu dukur si Kinga te “Paris”.