SHPËRNDAJE

“Zemra e zezë” quhet projekti më i ri muzikor ardhur nga artisti Magrib Muciqi. Kjo është një super baladë që ka edhe një klip pêrshtatur mjaft bukur me idenë e këngës. Teksti i këngës është shkruar nga Arben Beha, muzikë nga Blerim Haziri dhe Arben Beha, orkestrim nga Blerim Haziri, violinë nga Mentor Sulejmani e kitarë nga Astrit Stafaj. Këngën e gjeni në linkun më poshtë ndërsa Magribi ka gati publikimin e projektin tjetër muzikor.