SHPËRNDAJE

Ende po vazhdohet të flitet për lidhjen e tyre.

Ditë më parë në media filluan të qarkullonin zëra për një ndarje të mundshme të Stresit dhe Kejsit.

Kur u mendua se gjithçka është qartësuar sa i përket ndarjes, me postimin e fundit të bërë bukuroshja ka futur në mendime përsëri publikun.

Ajo shihet duke mbajtur një zinxhir në qafë me inicialen A e cila mund të jetë për Arkimedin ose ndonjë person tjetër të rëndësishëm në jetën e saj me këtë iniciale.