SHPËRNDAJE
Ata janë shqiptarë e super të talentuar në futboll e quhet ekipi ” Shpresat e Kelmendit”, e ku pas disa ndeshjeve rradhazi kundër ekipeve të tjera shqiptare në Amerikë ata kanë triumfuar në gjysëm finale ku kanë mundur skuadrën e Grudës me rezultatin 3-0, më pas mundën Hotin me penallati, e në finale 1- 0 skuadrën e fortë New York Albania në Miçigan. Fitorja e djemve të Kelmendit është meritë edhe e trajnierit të tyre Luigj Tinaj. Djemtë e kanë festuar fitoren ashtu si duhet me muzikë shqiptare nga artistët që i kanë argëtuar si : Julian Vuçaj, Lisa Bujaj dhe Luigj Tinaj ( Trajnieri i tyre është dhe këngëtar). E ne ju prezantojmë më poshtë me emrat e djelmoshave fitues 1-Herman Vuçaj 2-David Vuktilaj 3-Armando Vuktilaj 4-Valter Koçaj 5-Aldo Pllumbaj 6-Jurgen Nacaj 7-Mario Bujaj 8-Samuel Vukaj 9-Toni Kalaj 10-Flori Delija 11-Lindon Bujaj 12-Agustin Burimi 13-Ronald Koçaj 14-Klaudio Vushaj.
https://www.facebook.com/julianvucaj/videos/3261309683921658