SHPËRNDAJE

Filmi i ri ‘Hustlers’ nga J.Lo ka dalë në vizion.

Jennifer Lopez ka cilësuar si përgatitjet më të vështira këto të fundit për filmin e ri ‘Hustlers’ ku luan rolin e ‘striptizeres’.

Filmi ka përmbajtje eksplicite, dhe në disa vende është anuluar shfaqja e ‘Hustlers’ për shkak të skenave +18.

Jennifer Lopez (50) duket sensacionale edhe në prapaskena derisa skenat e filmit bëjnë fjalë për një shfaqje ku kemi të bëjmë me një demonstrim në aftësitë e saj në striptizëm.