SHPËRNDAJE

Ka rreth 75 mijë ndjekës në Instagram dhe fansat i shtohen dita-ditës.

Bëhet fjalë për modelen ruse Risha Kova, e cila ka një ngjashmëri të jashtëzakonshme me aktoren e famshme Angelina Jolie.

Po njëlloj si aktorja, edhe Risha (apo Regina) ka sy me ngjyrë dhe irisin blu të pastër. Forma e hundës, buzët, por edhe forma e fytyrës janë gati identike me ato të Angelina-s.

Risha jeton në Moskë, Rusi, dhe prej disa vitesh merret me modeling, transmeton class. Së fundi, ajo ka pozuar me kopertinën Elle, versioni rus, në të cilën është fotoja e Angelina-s dhe ku ngjashmëria me aktoren është e pabesueshme.