SHPËRNDAJE

Ka bërë “boom” prurjesh në muzikë, bashkëpunime dhe solo,  artisti i ri reperi KMC, duket se ka të reja në horizont. Së shpejti një tjetër bashkëpunim e pret, por këtë herë ka zgjedhur De Vox për kompozimin e këngës së re. Kujtojme se nga studio e DeVox kanë dalë vetëm hite dhe KMC ka këtë pritshmeri. Ai  e ka postuar në rrjetet sociale këtë lajm dhe ne presim të zbulojmë cili do jetë artisti ose artistja që do jetë në këtë bashkëpunim!