SHPËRNDAJE

Ka shtrirë angazhimin artistik në studion e tij muzikore, për të cilën punoi tash e sa vjet.

Dhe karshi krijimeve për vete, këngëtari i njohur Korab Shaqiri ka bërë të ditur se po punon shumë edhe për këngëtarë tjerë.

Ai së fundmi ka qenë i ftuar për një intervistë në emisionin Express Rozë, ku ka folur shumë çka nga jeta e tij dhe karriera e tij. Ndër të tjera, këngëtari ka treguar se përse mediat nuk shkruajnë për gruan e tij.

Se si po arrin ta mbajë ta mbajë të fshehtë jetën private, dhe çfarë thotë për mediat, përgjigjet e këtyre pyetjeve i kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme të emisionit Express Rozë.