SHPËRNDAJE

Ajo njihet me aktivitetin e saj të punës në universitetin Vitrina në Tiranë dhe e njohur për fushatën krah Sali Berishës. Është një menaxhuese e suksesshme e marketingut dhe gjuhëtare e cila ka marrë shumë mirënjohje nga Pegasi Albania, tashmë Yllka Xërxa ka shumë oferta nga partitë kosovare dhe shqiptare ndërkohë që mësojmë se ka bashkëpunim edhe me markën italiane në Milano!