SHPËRNDAJE

Në një format të ri, edhe këtë vit  në Shkodër do të mbahet spektakli Miss & Mister vogëlushi . Surpriza do të ketë të pafundme, por ajo e cila e veçon këtë herë është ndarja në disa kategori.

Do të ketë një kategori nga komuniteti romë, si dhe një kategori tjetër nga fëmijët me aftësi ndyshe është shprehur organizatorja Shpresa Drasati gjatë një interviste ku ishte e ftuar në njërin nga televizionet tona.

Ndër të tjera ajo tha se do të ketë të ftuar special, nga fusha të ndryshme dhe me eksperienca të ndryshme. Kjo do të jetë një mundësi shumë e mirë për të shpalosur talentin, si dhe për të vënë në pah bukurin çdo fëmijë konkurues. Spektatorit do t’i servohet një ngjarje e paharruar./GazetaDirekt

Për më shumë video:

ANTENA TELEVIZION

EMISIONI "KAFJA E PARE"DT.12/06/2017

Posted by Antena Televizion on Monday, June 12, 2017