SHPËRNDAJE

Genta Bilalli, vajza nga Prishtina e cila migroi në Britanin e Madhe me Familje gjatë luftës në Kosovë. Genta ka studiuar në Universitetin Oxford Brookes në Britanin e Madhe e cila renditet në 12 Universitetet e Botës me Fuqishme. Vajza 22 vjeqare e cila me shumë sfida të mëdha ka arritur të përfundoj sukses te madh studimet në Biznes dhe Menaxhment. Ajo gjatë qëndrimit me familje në Kosovë, në një bisedë u shpreh për sukseset e saj në Angli në disa kompani të njohura që i ka menagjuar dhe që është duke korrur suksese të mëdha. Genta u shpreh për të arriturat e saj në Univesitetin e Oxfordit dhe përvojat e saj qe i ka fituar në kompani të ndryshme si dhe tani që është duke punuar në kompani “Harrods” u shpreh se jam e gatshme të kontriboj në Kosovë dhe të punoj për ngritjen e vendit që sa më shumë bizneset të arrijnë në nivelin botëror.

Pa dyshim se vajzat e Kosovës po na bëjnë krenar me sukseset e tyre./GazetaDirekt