SHPËRNDAJE

LIRO ky do të jetë emri më i ri por falë stilit të tij shumë premtues në industrinë muzikore shqiptare, por dhe asaj të huaj. Quhet Lirim Alabaku por në art talenti i ri nihet si LIRO, i cili ka lindur në Bülach të Zürihut por me origjinë është nga Kosova. LIRO sapo ka publikuar projektin mjaft interesant me titull “Killst mich” ndërsa talenti dhe zëri i tij unik u zbulua nga menaxheri i tij i ardhshëm Bahri Bajrami e krahasohet me Justin Bieber edhe nga menaxheri e njeriu i madh i botës së emrave të njohur në Zvicër Sado Maksutaj. Stili i tij është R&B, Pop & Hip-Hop e tepër i veçantë e ne ju themi se duhet ta mbani mend këtë emër pasi do të flasim gjatë për të, ndërsa ai i njohur si LIRO KING sapo ka nisur fort e sigurt në industrinë e muzikës duke sjellë këngën e parë me super video që mund ta gjeni në të gjitha platformat e njohura për shkarkim dhe trasmetim.