SHPËRNDAJE

“Parada e krenarisë” ka shkaktuar polemika mes dy personazheve të njohura.

Moderatori i njohur shqiptar e ka ftuar publikisht Bleron që të marrë pjesë në “Paradën e krenarisë”.

Sot në Prishtinë komuniteti LGBTI e ka mbajtur “Paradën e krenarisë”, shkruan GazetaDirekt.

Të pranishëm ishin një numër i madh i njerëzve, disa prej tyre që kishin dalur për t’i përkrahur.

E moderatori i njohur Shuki e ka ftuar si në shaka këngëtarin Blero publikisht. Më pas nuk ka munguar përgjigja e Bleros dhe të dyja ua sjellim në vazhdim.