SHPËRNDAJE

Këngëtarët Dhurata Dora dhe Lumi B, pak para disa  javëve na njoftuan për një bashkëpunim të tyre gjatë sezonit veror.

Ata si duket i’u kanë përkushtuar këtij projekti tash e sa kohë, por pa bërë shumë zhurmë.

Duke u bazuar në postimet në rrjetet sociale të këtyre dy të fundit, e kemi kuptuar se gjithçka rreth projektit ka përfunduar dhe se ka hyrë në fazën e montazhës.

Përndryshe si duket projekti do të lansohet për pak ditë, dhe supozohet se do të jetë një prej hiteve të 2017-tës.