SHPËRNDAJE

Joe Jonas javë më parë u komentua për martesën e tij.

E rrugën që ai e ka nisur, e ka ndjekur edhe i vëllai Nicku pasi edhe ky i fundit është martuar, shkruan GazetaDirekt.

Faqet britanike në rrjetet sociale kanë hedhur foto nga ceremonia e dasmës, për të cilën çifti ka vendosur të jetë e vogël, në një rreth ngushtë familjarë.

Nick dhe Priyanka dukeshin mjaft bukur pranë njëri-tjetrit, të veshur të dy me të bardha.

Çiftit i urojmë lumturi.