SHPËRNDAJE

Ato vendosin se cilat do jenë tendencat më të ndjekura në botë.

Dhe në kohën e internetit, këto tendenca përhapen me shpejtësi.

Së fundmi yjet kanë nisur të pozojnë me këmbë të hapura.

‘Spread leg’ është një tendencë që nënkupton më shumë lirë.

Por disa thonë se është shumë erotike.