SHPËRNDAJE

Pas suksesit të albumit të ri këngëtari nga Shqipëria Vani shum shpejtë do të vijë me shum projekte të reja.
Burimet e Gazetes Direkt zbulojnë se këngëtari së shpejti do të vijë me tre bashkëpunime dhe dy këngë solo.Njëri bashkëpunim vjen me këngëtarin nga Kosova Shkelzen Jetishi-Xeni,tjetri vjen me këngëtaren nga Maqedonia Adelina Tahirin dhe me një këngëtar të ri nga Shqiperia i quajtur Rati.GazetaDirekt.com