SHPËRNDAJE

Këngëtari Seal i ka tmerruar femrat e të gjithë botës. Ai kur ka shkuar në hotel në Londër ka treguar më shumë se që duhet.
Krejt pa dashje, ai u paraqit në këtë mënyrë.

Ai nuk e ka vënë re që farmerkat i kanë rënë poshtë, dhe me këtë rast e gjithë bota ka mundur ta shohë prapanicën e Seal.

Kjo gjendje i ka tmerruar të gjithë, e sidomos femrat.