SHPËRNDAJE
Të gjithë e njohin vajzën më të bukur shqiptare në botë, e tashmë ajo nuk është e vogël pasi sapo ka mbushur 12 vjeçe. E kuptuat se bëhet fjalë për Menora Morina ku ne zbulojmë se ka dashur me shoqërinë e saj të ketë një mini festë e ku nuk kanë munguar suprizat dhe urimet e shumta nga e gjithë bota.Menora këtë kohë po pushon e si duket duke u rritur dhe pjekur do të vijë më vonë për të shpërthyer me një nga talentet e shumta që Zoti ia ka falur bukuroshes.