SHPËRNDAJE
Ai është një djalosh simpatik që përveç se ka plot angazhime në Zvicër ku dhe jeton, shpesh herë sjell këngë të bukura. Po flasim pë këngëtarin Meti Berbatovci, i cili ka qenë në finalen e Miss & Mister Frankofon në Zvicër ku ka emocionuar të pranishmit duke performuar këngë të bukura popullore shqiptare Mësojmë se Meti për momentin ndodhet në Francë në Nice së bashku me misterin dhe misin e sapo zgjedhur në disa ditë relaksi pas spkektalit të bukurisë që mbahet çdo vit e ku vetë këngëtari shqiptar është pjesë e stafit.