SHPËRNDAJE

Pas 16 vitesh nga projekti i fundit diskografik, Mick Jagger rikthehet si solist me dy këngë të reja. Këngët titullohen “Gotta Get A Grip” dhe “England Lost”.

Në këto hite spikasin vargjet satirike ndaj Mbretërisë së Bashkuar të post Brexit dhe ajo që Jagger e quan “epoka e konfuzionit dhe zhgënjimit që po jetojmë”, duke cituar emigracionin, korrupsionin, Isis dhe fake news./GazetaDirekt.com