SHPËRNDAJE

Albana Mexhuani apo siç njihet në modeling si Alba Mex, e ka nisur  modelingun prej disa vitesh për të  mos hequr dorë më pas prej tij. Ajo ka qenë pjesë e katalogëve të salloneve të bukurisë dhe pjesëmarrëse në shumë pasarela dhe fotoshooting. Gjithashtu ka marrë pjesë në sfilata të organizuara në Kosovë. Modelingu i hapi rrugën për t’u bërë pjesë dhe imazh i shumë projekteve publicitare ku mund të përmendim më kryesoret,  një kontratë reklamash me Mary Kay Cosmetic dhe një kartë biznesi  më flori, me emrin e saj Karatbars Gold Bussines. Ajo e shikon gjithmonë e mendon veten pjesëmarrëse në pasarelat botërore dhe me rastin e datëlindjes  gazeta Direkt.com i uron  Albës dhe 100 dhe  suksese në fushën e modelingut.