SHPËRNDAJE
Ka një zë mjaft të veçantë, e fotoja e fundit i veshur me stil por në studio që ai ka publikuar, na tregon se diçka të re po na e sjell. Në fakt po flasim për artistin Mursel Zymeri ku ka gati jo një por dy super projekte muzikore që do vijnë shumë shpejt me videoklipe.
Ne mësojmë se Murseli do sjellë me një interpretim fantastik dy covera të bukur, e ku bëhet fjalë për dy këngët e njohura e para “Më fal nënë” dhe e dyta “Pa nafak”, e ku jemi në pritje të publikimit të tyre. Këngëtari jeton në Zvicër por është nga Vitia e dallohet për stilin dhe zërin e tij unik.