SHPËRNDAJE

Këngëtari Nadi nga Peja, së shpejti vjen me një album “Live”, si gjithmonë me grupin e tij i cili e shoqëron.

Këngëtari në fjalë është i pranishëm në mbrëmje rinore,të maturantëve dhe studentëve,në klubet shqipëtare dhe dasma.

Së fundmi ai ka bërë kontratë me kompaninë “On Records”,me producentët e njohur Zzap&Chriss,ku së shpejti pritet të dalë kënga më e re me klip,si dhe shumë projekte të tjera.

Ai po ashtu në muajin dhjetor do ta sjellë në treg edhe albumin me 8 këngë të reja e me kompozitorë të ndryshëm./GazetaDirekt.com