SHPËRNDAJE

Ai është një artist i ri, por mjaft me stil e me të ardhme, falë talentit të tij e që rrymës muzikore rrep do ti dhurojë shumë. E kemi fjalën për këngëtarin Noly me origjinë nga Prizreni por që jeton dhe vepron në Zvicër, e ku mësojmë se super talenti shqiptar sapo ka realizuar një projekt bombë, që pritet të vijë këto ditë me një super video xhiruar në Zvicër e ku skenat do të jenë si një film i shkurtër realizuar nga Zürich Altstette. Teksti i këngës është ideuar dhe shkruar nga vetë Noly, ndërsa tregon jetën e vërtetë të një gansta në Zvicër me skena shumë reale. Ne jemi në pritje të këtij super projejti muzikor nga talenti shqiptar, e ku disa seconda që ai vetë dhe produksioni ka publikuar duket se do të jetë me të vërtetë video e këngë që do të bëjë shumë zhurmë.

https://www.instagram.com/p/CIdtHL_p70I/?igshid=99a4ph3zn0n3&fbclid=IwAR18f5bFNnhdE8Rfj7H7OfLF8xUAPc3qz8jyl1YMCRmr_vjdu9ITJB9AyKw