SHPËRNDAJE

Kaqusha Thaçi, prezantuesja e “Star TV”.është mjaftë aktive dhe e ndjekur në rrjetet sociale.

Siç duket ajo ka një fizik të formuar në trajtë modeleje.

Ne disa fotografi që se fundmi ka postuar ajo duket së është e lumtur dhe më në formë se kurrë.

Kujtojme se Kaqusha është vajza e dëshmorit Halil Thaqit./GazetaDirekt.com