SHPËRNDAJE

Nora Istrefi dhe Robert Berisha kanë publikuar projektin e tyre të përbashkët. Është kjo hera e parë me të cilin çifti kanë bërë një projekt së bashku. Kënga quhet “Ska inatë”.

Kjo këngë është verore, muzika është bërë nga producenti BigBang.