SHPËRNDAJE

Nora Istrefi kishte një përgjigje të prerë kur u pyet të zgjedh mes Robert Berishës dhe Era Istrefit.

Nora Istrefi ishte e ftuar së fundi në rubrikën “Kë zgjedh”, të emisionit “Mirage”.

Këngëtarja kishte për detyrë të zgjedhte mes emrave të njohur të estradës, e në disa raste u vu në siklet pasi nuk dinte cilin emër ta thoshte.

Nora u pyet të zgjedh edhe mes bashkëshortit të saj, Robert Berisha dhe motrës, Era Istrefit dhe zgjodhi këtë të fundit, pasi e ka motër.