SHPËRNDAJE

Privilegji i të qenurit Miss Peja, është një privilegj i cili mund dhe të ndërrojë kahjen e jetës. Nëse e shikojmë jetën e Morfina Hasani, Miss Peja 2017, duket se asaj iu janë hapur shumë rrugë. Ajo ka ndryshuar tërësisht stilin e të jetuarit, nëse bazohemi në fotografitë e saj, e shohim se ajo bën një jetë luksoze, të cilën kënaqësi vetëm të të qenurit Miss mund ta kenë.