SHPËRNDAJE

Nuk ka të ndalur edhe covidi atë se ndalon. Po flasim për artisten Vlora Kastrati Shala që si duket fati ka qëlluar që si bashkëshort të ketë dhe muzikantin e njohur. Ajo në rrjetin e saj facebook na ka prezantuar këngën e saj më të re ku konkretisht shkruan kështu: ” Ju përshëndes me këngën ‘Fustani me pika’. Faleminderit Gazmend Gazi Shala për realizim të këngës. Uroj të ju pëlqej me shumë respekt e juaja Vlora”.

Këngëtarja e dashur vjen me këtë cover të kënduar mjaft bukur e ku keni mundësi ta ndiqni në kanalin e saj në youtube. Artisten mund ta ndiqni tani në adresën e saj të re në Istagram me emrin Vlora Kastrati Shala e të mësoni për më të rejat nga ajo.