SHPËRNDAJE

Eventi më i rëndësishëm ndër artistët për këtë vit padyshim është dasma e çiftit Marina dhe Geti.Data 10 Shtator parashikohej të shënonte dasmën e madhe në Prishtinë por duket se gjërat kanë ndryshuar. Burime shumë të sigurta pranë çiftit kanë treguar se në ditët e fundit, Geti dhe Marina kanë ndryshuar planet duke e zhvendosur ceremoninë në Shqipëri. Arsyet që e kanë shtyrë çiftin të marrë këtë vendim ende nuk dihen por që shumë shpejt do mësohet gjithçka…!