SHPËRNDAJE

Aktori i famshëm italian është dënuar nga gjykata me një vit e gjashtë muaj burg, për evazion fiskal. Sipas prokurorisë, Raoul Bova ka transferuar disa para në një shoqëri që merret me imazhin e tij me anë të një loje financiare.

Nga simulimin i shitjes së të drejtave të caktuara të filmave në simulimin e ekzistencës së të drejtës për të marrë lehtësim tatimor, të gjithë synojnë shmangien e tatimit duke paguar një normë më të ulët të TVSH-së. Bova pretendohet se ka bërë evazion fiskal me 700 mijë euro në mes të viteve 2005 dhe 2011./GazetaDirekt.com