SHPËRNDAJE

Këngëtarja e njohur amerikane, e veshur me një fustan shumë interesant, ka mahnitur të gjithë gjatë parakalimit në tepihun e kuq.

Rihanna, dukja e secilës gjithmonë të mahnitë, për faktin sepse ajo është gjithmonë e veçantë dhe unike, mbrëmë është paraqitur në premierën e filmit “Valerian and the City of a Thousand Planets” në LA.

Këngëtarja e njohur amerikane, e veshur me një fustan ngjyrë pink, ka mahnitur të gjithë gjatë parakalimit në tepihun e kuq.

Në këtë film, ajo e luan rolin e një allieni, që quhet Bubble.