SHPËRNDAJE

Rihanna ka provokuar me paraqitjen e radhës.

Rihanna ka publikuar librin e saj autobiografik, i cili përmban numër të madh të fotografive të saj.

Njoftimin për publikimin e këtij libri e bëri përmes një postimi, ku shfaqet e zhveshur, teksa pjesët intime i mbulon me libër.

Ajo tha se ky libër përmban mbi 1 mijë fotografi dhe ka 504 faqe, ndërsa që nga tani është në shitje.