SHPËRNDAJE

Robert Berisha ka qenë i ftuar në emisionin ‘Mirrage’.

Ai ka rrëfyer shumë detaje nga jeta e tij private dhe profesionale.

Gjithashtu Roberti tregon edhe raportin që kanë Nora dhe Tuna, të cilat përveqse janë kunata janë edhe kolege.

Për t’i mësuar të gjitha këto ndiqeni intervistën e tij të plotë.