SHPËRNDAJE

Sot do ju sjellim një personazh shqiptar mjaft i njohur në botën e show-bizit jo vetëm për jetën që bën por edhe për miqtë e tij të famshëm të huaj e shqiptarë që ai është i rrethuar në jetën e tij. Mjafton të shihni intagramin e tij mjaft të ndjekur dhe mund të gjeni foto me yjet e njohur mjafton që shkruani “sadomaksuti” dhe gjeni në Instagramin e tij. Por jo vetëm foto me personazhë tê famshëm por edhe jeta e tij luksoze e udhëtimet e sidomos dashuria për makinat super të shtrejta.

Emri i ti i saktë është Elsadat Maksuti e të gjithë e njohin si Sado dhe e thërrasin ashtu. Sado ka lindur në Gostivar por që në moshën 1 vjeçare familja e tij u vendos në Prijedor të Bosnjës deri kur ai mbushi 16 vjeç, ku babai i tij u nga jeta në kohën e trazirave dhe luftës në Bosnjë, e më pas Sado shkoi në Zvicër ku jeton dhe sot. Ne mësojmë se Sado do të jetë fatlumi ku do të ketë makinën lukzose ku prodhohen vetëm 24 të tilla e quajtur Ares S1 Project e njëra është porositur vetëm për shqiptarin e famshëm. Sado gjithashtu nga viti 2014 merret me shit- blerjen dhe renovimin e pronave ( Real Estate) ku edhe në këtë biznes ka vetëm sukses.