SHPËRNDAJE

Është kthyer tendenca ku këngëtarët po rimodelojnë mënyrën e tyre të prezantimit tanimë jo vetëm me një single, por me një album të plotë. Kështu ka menduar edhe reperi tashmë i njohur KMC, i cili shumë shpejt do sjellë një album me plot 8 këngë. Këngën e parë e ka në bashkëpunim me një talente të re Denadën, me titull “Sun na nalin”. Le të presim projektin e ri dhe shumë shpejt edhe albumin…!