SHPËRNDAJE

Motrat Mustafa, vazhdojnë të jenë ikona në skenën muzikore.

Përkundër që janë që një kohë të gjatë në treg, ato vazhdojnë të jenë shumë të pëlqyera nga publiku, shkruan GazetaDirekt.

Me kalimin e viteve, ato kanë ndryshuar edhe në pamje dhe në stilin e tyre. Ato, kanë ndarë me fansat e tyre një foto ku shihen në një studio televizive.

Ajo çka bie në sy është stili i tyre i veçantë./GazetaDirekt/