SHPËRNDAJE

Pjesa  më e madhe e familjes Kardashian, janë të gatshëm për kamera dhe  fotografi në çdo moment, për të treguar çdo gjë që ata bëjnë në jetën e përditshme.

Por djali i Kim Kardashian, Saint, duket se e do më shumë aparati fotografik , pasi që nga një fotografi e shkrepur nga nëna e tij, e postuar në Snapchat, tregon se ai ka talent për foto-model.

Ai ka shfaqur figurën e tij të ëmbël, derisa rrinte i ulur në makinën e nënës së tij. Saint duket se i ka ngjarë shumë babait të tij, Kanye West./Gazeta Direkt.