SHPËRNDAJE

 

Silvi Dollapi është këngëtare mjaft e pëlqyer nga publiku, madje sa herë që sjell një projekt të ri mirëpritet prej ndjekësve të saj. Vera është sezon i angazhuar për këngëtarët por edhe për pushime e për këtë shembull konkret është edhe këngëtarja bjondinë që jeton prej vitesh në Zvicër, ka menduar që pushimet e saj, pushim shumë të gjata mund të themi që ti ndaj mes Zvicrës, Italisë, Shqipërisë dhe e pyetur nëse do ketë ende të tjera ajo përgjigjet duke buzëqeshur”  Ku i dihet më tej”. Me një aktivitet të ngjeshur gjatë vitit dhe mjaft e kërkuar në evente apo mbrëmje të ndryshme muzikore Silvi thotë se i meriton këto pushime. Pushime të mbara Silvi dhe presim projektet e radhës!