SHPËRNDAJE

Repi është bërë muzika me e dëgjuar kohëve të fundit duke kaluar të gjitha zhanret tjera! Ky sukses është falë reperëve të talentuar të tregut shqiptarë!

Qendrim Kelmendi, i njohur si ‘Sullta’ është ndër reperët më të talentuar shqiptarë i cili sot nxorri në treg videoprojektin më të ri të tij të titulluar “”T** e nanës’!

Ky videoprojekt është punuar,aranzhuar,dhe përfunduar nga MASTER: STRANGE. BEAT është realizuar nga AYKI.

Sullta ka paralajmëruar që në muajit në vazhdim do të publikojë edhe këngë tjera.

Dëgjojeni këngë më poshtë.