SHPËRNDAJE

Lea Galliker, me orgjinë nga Kosova por jeton dhe punon në Zvicër prej shumë vitesh, në modeling. Ajo bashkë me të motren “Miss Grande Kosova 2018” Bernadetta Nikollbibaj, janë emrat më të njohur në artin e modelingut zvicerian dhe jo vetëm.  Lea, super sexy e quajtur ndryshe edhe Kiki model në Model Wold në Zyrih, ka një stil unik në performancë dhe prezantim në foto dhe pasarela. Të dyja motrat janë shumë të dashura me në botën e artit dhe zgjedhin që në fotot e tyre të vijnë sa më natyrale duke eleminuar fotoshopin, siç ndodh rëndom tek modelet kudo nëpër botë.

“Aktualisht punojmë në “Model Wold” në Zyrih, me Seven Markus, Martin Lusher Company  ku edhe kam fituar  çmimin  e dytë në këtë kompani, dhe kemi disa projekte të fundit me Luz Palokajn që shpresojmë të pëlqehen. Kemi marrë pjesë në konkurse të ndryshme bukurie në dhe  të gjitha na kanë dhënë një shtysë përpara dhe forcën për të vazhduar më tej”:- është shprehur Lea. E apasionuar pas disajnit ajo sjell më në pah edhe linjat e saj seksi nëpërmjet fotove aq të bukura dhe të realizuara.